Z RAZLIČNIH POTI V SLOŽNO BIVANJE

Poletne počitnice

Pozdravljeni CAF – ovci!

Spet je prišel čas počitnic. Marsikdo od vas se bo ali pa se je že odpravil na težko pričakovan oddih. To je tudi čas, ki ga je pametno izkoristiti, da se odpočijemo in si naberemo novih moči za jesen.

Tako kot prejšnja leta bomo tudi letos v JULIJU in AVGUSTU zagotavljali program aktivnosti v nekoliko okrnjeni vsebini. Aktivnosti bodo v poletnem času delovale po sistemu »kdor pride, pride«, zatorej vabljeni vsi, ki želite biti aktivni tudi poleti. Ustvarjalno druženje in klekljanje ter plesno druženje, bo potekalo brez mentorja, telovadili pa bomo vsak dan, pod budnim očesom »CAF-ovskih trenerjev«.

O vsem dogajanju vas bomo tako kot do sedaj sproti in pravočasno obvestili preko pošte in dogajanje  objavljali na spletni strani CAF-a: www.caf-ljubljana.si ali pa na FB strani .

Velika večina vas uporablja spletno komunikacijo in ker ste sami izrazili željo, da vas o vsem dogajanju, namesto preko navadne, raje obveščamo preko elektronske pošte, vas naprošamo, da nam čim prej javite svoje elektronske naslove. Naslove sporočite vodji centra Moniki Šparl preko zgoraj navedenega telefona ali pa elektronske pošte.

O novem urniku, ki bo začel veljati meseca septembra, vas bomo obvestili v drugi polovici avgusta.

Preživite karseda lepe počitnice, naberite si novih moči in se vidimo!

Lep pozdrav,

Vodja Centra aktivnosti Fužine

                                                                              Monika Šparl