Z RAZLIČNIH POTI V SLOŽNO BIVANJE

Januar

Spoštovani CAF–ovci,                                             

člani in članice Centra aktivnosti Fužine!

Začelo se je novo leto in s tem priložnost, da uresničite svoje sanje.

 Naše voščilo za leto 2016 naj bo tokrat nasvet:

ne pozabite nase, imejte se radi, hitite počasi, ljubite življenje…

 ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Letna vpisnina, ki jo v skladu s sklepom Sveta zavoda plačate vsi člani ob pričetku leta, ostaja nespremenjena in znaša 15 €.

Tudi mesečna članarina ostaja v letu 2016 nespremenjena in znaša 10 € za vsak mesec, ko obiskujete vodene aktivnosti po urniku.

Mesečne članarine vplačate v blagajni Doma najkasneje v zadnjem tednu pred pričetkom novega meseca, ko se boste udeleževali aktivnosti, in sicer od ponedeljka do petka od 8.00 do 10.30  in od 11.00 do 14.30, v sredo do 17.00  (npr. za mesec februar plačate zadnji teden v januarju).

V prilogi vam pošiljamo ANKETNI VPRAŠALNIK, s pomočjo katerega želimo izmeriti vaše zadovoljstvo v zvezi z delovanjem centra. S pomočjo vaših odgovorov bomo lahko našo ponudbo še bolj približali vašim pričakovanjem. Vljudno prosimo, da izpolnjen vprašalnik oddate do 26. januarja v skrinjico na recepciji doma.

Obveščamo vas, da se bo v sredo 20. januarja 2016 ob 15. uri začel tečaj japonskega jezika. Vsi tisti, ki bi se želeli tečaja udeležiti pa se še niste prijavili, lahko to storite najkasneje do 18. januarja pri vodji centra, v času uradnih ur.

Na drugi strani tega dopisa vam posredujemo vabilo na pustni karneval, ki bo v torek 9. februarja 2016 ob 17. uri.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami.

vodja Centra aktivnosti Fužine

                                                                                                         Monika Šparl