Z RAZLIČNIH POTI V SLOŽNO BIVANJE

Dogajane v mesecu marcu!

Spoštovani CAF-ovci, člani in članice Centra aktivnosti Fužine!

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje pri merjenju zadovoljstva in izražena mnenja v anketnem vprašalniku. Prizadevali si bomo, da svoj program popestrimo in obogatimo z vsemi predlogi, ki ste jih izrazili.

Prosimo vas, da si natančno preberete vsebino tega dopisa, ker zajema veliko zanimivih informacij o dogajanju v CAF-u in ne bi želeli, da katero od njih zamudite.

Vabimo vas, da se nam pridružite na naslednjih dogodkih:

17. marec ob 14.30 predstavitev :

Synergy VITAL KLUB

Vsi, ki želite biti in ostati zdravi in vitalni, če ste brez energije in pod stresom, slabo spite in ste utrujeni, imate hladne noge ali roke, ali pa pozimi pogosto zbolite, vabljeni na informativno srečanje Synergy Vital kluba. Slišali boste zanimive izkušnje in predvsem spoznali, kako si lahko sami pomagate do dobrega počutja in zdravja.

Prisotnim bo dana možnost brezplačne konzultacije s terapevtko in nutricionistko. Zainteresirani pa se bodo lahko naročili na brezplačno meritev togosti arterijskega ožilja in analize telesne sestavine.

24. marec od 9.00 do 13.00 brezplačni

okulistični pregled Mestne optike Ljubljana

Okulistični pregled se bo izvajal v ambulanti DSO Fužine. Mestna optika vsakemu članu ob nakupu očal podari še ena kompletna očala (okvir+stekla). To velja tako za enožariščna kot tudi za progresivna očala. V primeru, da stranka ne želi gratis očal, pa bodo nudili 25% popusta. Vsi člani bodo imeli tudi brezplačen specialistični pregled na sedežu Mestne optike na Kongresnem trgu 9 v Ljubljani. Specialistični pregled pa obsega refrakcijo, merjenje očesnega pritiska, pregled očesnega ozadja, pregled vidnega polja in globinski vid.

24. marec ob 16.00 odprtje razstave članov CAF-a, ki obiskujejo slikarski tečaj z Brino Torkar. Predstavila se vam bo tako začetna kot nadaljevalna skupina slikarjev, ki je skozi celo leto ustvarjala umetnine.

Odprtje razstave bo pospremil pevski zbor Medenke, ki bo poskrbel za glasbeno vzdušje v prireditvenem prostoru DSO Fužine.

25. marec ob 17.00 predstavitev nove vsebine v CAF-u

OM Chanting – petje OM-a

OM Healing (Chanting) je skupinska tehnika zdravljenja, ki so jo izvajali rišiji pred tisočimi let. Sri Swami Vishwananda jo je ponovno uvedel in prilagodil moderni dobi. V več kot 50 državah po vsem svetu je preko 1000 OM Healing skupin, v katerih se ljudje zbirajo, da s prvobitnim zvokom OM ustvarjajo močne zdravilne kroge. Vsaka OM Healing skupina daje zdravilno podporo ljudem in njihovemu okolju. Tehnika je zelo preprosta, brezplačna in odprta za vse. Doživetje OM-a nam približa našo pravo naravo in tako spoznavamo globino sebe. 45-minut petja mantre OM nam odstrani strah in transformira negativno energijo v pozitivno.

Skupina OM Chanting bo začela delovati v CAF-u 25. 3. 2016 ob 17.00 in bo potekala vsak petek. Vsi tisti, ki vas doživetje OM-a zanima, se morate obvezno prijaviti vodji centra Moniki Šparl v času uradnih ur (po telefonu ali osebno) ali pa preko elektronske pošte CAF@dso-fuzine.si , najkasneje do srede, 23. 3. 2016.

30. marec ob 13.00 predavanje

Kronične bolezni imajo svoj načrt – spreglejte ga!

Na interaktivnem predavanju, ki ga vodi certificiran termografist Davor Bilić iz Vila zdravja, boste lahko pridobili ključne informacije in odgovore na vprašanja: Česa nam o zdravju in nastanku ter spremljanju bolezni ne povedo? Kje so »skriti« vzroki nastanka kroničnih bolezni? Kako izničiti posledice delovanja stresa na organizem? Kako lahko v današnjem času povsem enostavno vzdržujemo svoje zdravje in preprečimo nastanek bolezni? Katera neinvazivna in človeku prijazna diagnostična metoda nam to omogoča?

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo vsakega srečanja z vami.

Monika Šparl

                                                                                                            vodja CAF-a